Klassinen hieronta

selkakipuHierontaan ensikosketuksen monet saavat kun työtoveri hetken hieroo päivänaikana jännittyneitä hartioita. Hieronnan jälkeen saa hetkellisen helpotuksen hartiajomotukseen. Klassinen hieronta tunnetaankin parhaiten jännittyneitä lihaksia rentouttavana hoitona. Hieronta on myös sukupolvien ajan tunnettu ja koettu osana hyvinvointia sekä päivittäistä terveyttä. Tämä perinteinen kansan keino on nykymuodossaan todella monipuolista lihashuoltoa.

Istumatyö rasittaa kehoa

Työ on nykyään entistä enemmän kevyttä istumatyötä, joka yksipuolisena ja rutiininomaisena työasentona kuormittaa kehoa. Ruumiillisen työn vähentyminen ei lisää kehon hyvinvointia vaan luo keholle uusia haasteita. Niskakivut, lihasvaivat ja kireyden tunne eri puolilla kehoa kuuluvat istumatyöläisen arkeen.

Hieronta laukaisee jännityksiä

Hieronta laukaisee kehon lihasjännityksiä ja rentouttaa istumatyössä jäykistyneitä ja kireytyneitä hartioita. Lihashuoltona hieronta myös auttaa ennaltaehkäisemään monenlaisia lihaskipuja ja -vaivoja. Hieronnassa käsitellään lihaskireyksiä erilaisin hierontaottein. Lihasten aineenvaihdunta paranee, ja lihakset rentoutuvat sekä lihaskivut lieventyvät.

Helpompaa liikkumista

Kehon liikkuvuus parantuu, kun ammattitaitoinen koulutettu hieroja kohdistaa käsittelyn koko kipualueelle sekä nivelten ja nikamien ympäristöön. Näin nivelten liikkuvuus paranee, ja monet säryt lievenevät. Hieronnan avulla harrastaminenkin on mukavampaa, koska hieronta laukaisee lihasjännitystä ja täten lisää liikkuvuutta.

[hr]

niin-miehia-kuin-naisiaHieronnasta apua stressaavaan arkeen – Keminmaalla

Kiire ja työelämän paineet voivat hyvinkin keventyä hierontapöydällä. Hieronnan ja rentouttavan musiikin yhteisvaikutus saattaa tuoda helpotusta pitkäänkin vaivanneeseen stressiin.

Hierontaa myös ikääntyville

Iäkkäät ihmiset saattavat aristella hierontaan tuloa, ja pelätä otteiden olevan liian kovia. Hyvä koulutettu hieroja osaa kuunnella sinua ja ottaa vastaan omat tuntemuksesi hieronnan aikana.

Voimankäyttöä ja otteita sovelletaan aina tarpeidesi mukaisesti. Hieronta saattaa joskus tuntua makeana kipuna, mutta hierontahoito ei tuota tuskallista kipua.

[button link=”http://hierontaanne.com/hinnasto/” size=”large” color=”red”]Katso hinnasto[/button]

[hr]

[box]

Asiakaskokemuksia

Pehmeää, erittäin tehokasta hierontaa (myös mieheni on samaa mieltä) Hierojan rauhallinen olemus ja asiantuntemus, ammattitaito, rauhalliset ”otteet” ja tekniikka -plussaa,asiakkaan kokonaisvaltainen huomioiminen, tunnelmallinen ja rauhallinen työpiste, rentouttava musiikki plussaa.. ei ole mielestäni kiva kuunnella radion mölinää taustalla .. mutta täydestä hiljaisuudestakaan en tykkää.

Suosittelemme koko perheen voimin Annea! Hieronnan jälkeen on erittäin rento ja hyvä olo, ei ole kertaakaan ollut paikat kipeänä hieronnan jälkeen, vaikka on ollut kroppa tosissaan jumissa ennen hierontaa, ihmeellistä kyllä.

testi
[/box]